Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Hilversum

Heeft u een parketvloer in Hilversum die wel toe is aan een onderhoudsbeurt? Misschien heeft u wel een nieuw huis gekocht met een prachtige oude houten vloer. Parket schuren in Hilversum. Zo wordt uw vloer weer als nieuw.

 

Parket Hilversum

Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen. Hierbij maken we onderscheid tussen lamelparket, massief parket en traditioneel tapisparket. Een parketvloer kunt u afwerken met lak, was of olie. Door uw oude parketvloer te schuren en behandelen is het meestal niet nodig om een nieuwe vloer te leggen en is het mogelijk om uw oude parketvloer te schuren in Hilversum.

 

Parket schuren Hilversum

Het is verstandig om een parketvloer eens in de zoveel jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dat zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw parket. Door de combinatie van parket schuren met een behandeling ligt uw vloer er weer mooi bij. Neem voor parket schuren in Hilversum contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 

Houten vloeren Hilversum

U bent voor uw houten vloeren in Hilversum bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres. Door onze vele jaren ervaring met (eiken) houten vloeren en parketvloeren weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft. Onze experts schuren vloeren tot wel 50 m2 in één dag.

 

Onderhoud houten vloer Hilversum

Wist u dat u de levensduur van uw houten vloer tot wel 20 jaar kunt verlengen met goed onderhoud? Het kan alsnog voorkomen dat er slijtage, kleurverschillen, beschadigingen of vochtplekken ontstaan in uw houten vloer. Dat kan bijvoorbeeld door vlekken van rode wijn, het verplaatsen van meubels of door urine van uw huisdier. Ron Vroomen parketvloeren zorgt voor onderhoud van uw houten vloer in Hilversum.

 

Vloeren expert Hilversum

Ron Vroomen parketvloeren is de vloeren expert van Hilversum. Sinds 1999 houden wij ons bezig met het renoveren van (eiken) houten vloeren en parket vloeren. Onze specialisten voorzien u van het beste advies in de regio van Hilversum.

Naast Hilversum zijn wij ook actief in Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Purmerend, Hoorn, Almere, Heerhugowaard, Leiden, Woerden en meer!