Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Parket schuren Alphen aan den Rijn

Heeft u een parketvloer in Alphen aan den Rijn die wel toe is aan een onderhoudsbeurt? Misschien heeft u wel een nieuw huis gekocht met een prachtige oude houten vloer. Parket schuren in Alphen aan den Rijn. Zo wordt uw vloer weer als nieuw.

 

Parket Alphen aan den Rijn

Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen. Hierbij maken we onderscheid tussen lamelparket, massief parket en traditioneel tapisparket. Een parketvloer kunt u afwerken met lak, was of olie. Door uw oude parketvloer te schuren en behandelen is het meestal niet nodig om een nieuwe vloer te leggen en is het mogelijk om uw oude parketvloer te schuren in Alphen aan den Rijn.

 

Parket schuren Alphen aan den Rijn

Het is verstandig om een parketvloer eens in de zoveel jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dat zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw parket. Door de combinatie van parket schuren met een behandeling ligt uw vloer er weer mooi bij. Neem voor parket schuren in Alphen aan den Rijn contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 

Houten vloeren Alphen aan den Rijn

U bent voor uw houten vloeren in Alphen aan den Rijn bij Ron Vroomen parketvloeren aan het juiste adres. Door onze vele jaren ervaring met (eiken) houten vloeren en parketvloeren weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft. Onze experts schuren vloeren tot wel 50 m2 in één dag.

 

Onderhoud houten vloer Alphen aan den Rijn

Wist u dat u de levensduur van uw houten vloer tot wel 20 jaar kunt verlengen met goed onderhoud? Het kan alsnog voorkomen dat er slijtage, kleurverschillen, beschadigingen of vochtplekken ontstaan in uw houten vloer. Dat kan bijvoorbeeld door vlekken van rode wijn, het verplaatsen van meubels of door urine van uw huisdier. Ron Vroomen parketvloeren zorgt voor onderhoud van uw houten vloer in Alphen aan den Rijn.

 

Vloeren expert Alphen aan den Rijn

Ron Vroomen parketvloeren is de vloeren expert van Alphen aan den Rijn. Sinds 1999 houden wij ons bezig met het renoveren van (eiken) houten vloeren en parket vloeren. Onze specialisten voorzien u van het beste advies in de regio van Alphen aan den Rijn.

Naast Alphen aan den Rijn zijn wij ook actief in Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Hoorn, Almere, Heerhugowaard, Leiden, Woerden en meer!