Uw specialist in parketvloeren en traprenovaties Bel +31 6 48 200 141 of mail info@ronvroomen.nl
Offerte aanvragen

Houten vloeren Heerhugowaard

 

Heeft u een huis gekocht in Heerhugowaard met mooie oude houten vloeren die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of is uw huidige houten vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wij schuren en behandelen vloeren zodat ze weer als nieuw uitzien.

 

Houten vloeren Heerhugowaard

Bij Ron Vroomen parketvloeren bent u voor uw houten vloer in Heerhugowaard aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met (eiken) houten vloeren en parketvloeren. Daarom weten wij precies welke behandeling uw vloer nodig heeft. Onze experts schuren vloeren tot wel 50 m2 in één dag.

 

Onderhoud houten vloer Heerhugowaard

Wist u dat goed onderhoud van uw houten vloeren de levensduur met vijftien tot twintig jaar verlengt? Toch komt het regelmatig voor dat er kleurverschillen, slijtage, vochtplekken of beschadigingen ontstaan in uw houten vloer. Dat kan bijvoorbeeld door het verplaatsen van meubels, knoeien van rode wijn of door urine van uw huisdier. Ron Vroomen parketvloeren zorgt voor onderhoud van uw houten vloer in Heerhugowaard.

 

Parket Heerhugowaard

Een vloerbedekking die bestaat uit houten delen noemen we parket. Er bestaan verschillende soorten parket: lamelparket, massief parket en traditioneel tapisparket. Deze kunt u afwerken met lak, was of olie. In de meeste gevallen is het niet nodig om een nieuwe vloer te leggen. Dan is het mogelijk om uw oude parketvloer te schuren in Heerhugowaard.

 

Parket schuren Heerhugowaard

Een parketvloer heeft eens in de zoveel jaren onderhoud nodig. Dat zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw parket. Door parket schuren gevolgd door een behandeling ligt uw vloer er weer prachtig bij. Neem voor parket schuren in Heerhugowaard contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 

Vloeren specialist Heerhugowaard

Ron Vroomen parketvloeren is de vloeren specialist van Heerhugowaard. Sinds 1999 houden wij ons bezig met het opknappen van houten vloeren en parket vloeren. Onze specialisten voorzien u van het beste advies in de regio van Heerhugowaard.

Naast Heerhugowaard zijn wij ook werkzaam in Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Hoorn, Almere, Leiden, Woerden, Alphen aan den Rijn en meer!